Categories
Lifestyle

Un job in videochat in Bucuresti, sansa ta de a-ti indeplini visurile!

Tot mai multe tinere frumoase, inteligente si dornice de succes aleg activitatea de model de videochat in Bucuresti. Aceasta ofera o serie de avantaje cu care nu se poate compara niciun alt domeniu de pe piata muncii. Este o reteta construita pentru succes rapid, care chiar functioneaza!

Iata cele mai importante moduri in care tinerele care aleg aceasta cale sunt ajutate sa isi implineasca visurile!

Castigi 3 000 de dolari garantat, in primele trei luni de activitate!

Intr-un studio de videochat Bucuresti precum Studio-20.ro, fiecare fata are garantat un venit minim de o mie de dolari, in primele trei luni dupa inceperea activitatii, adica exact atunci cand are nevoie mai mare de ajutor.

Pentru a beneficia de acest avantaj consistent, nu este nevoie sa aiba experienta anterioara. Dimpotriva, sprijinul este gandit tocmai pentru debutantele care abia acum se familiarizeaza cu acest domeniu. Este, deci, suficient sa aiba un aspect fizic placut, sa poata vorbi cursiv in limba engleza si sa aiba motivatia de a reusi!

Debutantele beneficiaza de mai multe tipuri de sprijin financiar

Fetele care aleg sa lucreze ca model de videochat in Bucuresti beneficiaza si de alte tipuri de sprijin, pe langa venitul garantat din primele trei luni. De exemplu, ele sunt ajutate sa isi completeze trusa de machiaj si garderoba. Daca petrec minimum 3 luni in cadrul studioului, nu vor mai fi nevoite sa le plateasca niciodata, ci le vor fi oferite cadou.

Apoi, dupa primele trei luni, ele pot sa acceseze credite fara dobanda si fara comisioane, direct de la companie. Ratele vor fi platite ulterior, din castigurile realizate in activitatea de videochat Bucuresti.

In acest fel, isi pot indeplini foarte repede visul de a avea propria casa, masina, de a-si face operatii estetice sau de a merge in vacante in destinatii exotice.

Odata cu acumularea experientei, castigurile ating cote impresionante!

Cei 3 000 de dolari castigati in primele trei luni de activitate ofera o senzatie foarte placuta si motivatia de a merge mai departe. Insa, comparati cu castigurile care pot fi obtinute ulterior, acesti bani nu reprezinta decat un simplu maruntis.

Concret, iata comisioanele si bonusurile pe care le poate obtine un model care lucreaza intr-un studio de videochat din Bucuresti:

• comisionul de baza de 50%, obtinut inca din prima zi de lucru;

• bonusul de 5% pentru 100 de ore pe perioada. In calcularea acestuia se tine cont inclusiv de streaming mobil si video, ceea ce face obiectivul mai usor de atins;

• un alt bonus de 5% pentru un comportament online perfect;

• bonus de 5% pentru castiguri de peste 15 000 de euro pe perioada. Practic, cu cat castigi mai mult, cu atat creste si valoarea procentului pe care il obtii din incasari;

• inca un bonus de 5% pentru o rata de conversie buna, adica pentru vizitatorii care se inscriu din camera ta de chat;

• si, pentru ca totul sa fie perfect, inca 5% pentru parteneriat pe termen lung. Acest tip de premiere este acordata in luna iunie a fiecarui an, pentru intreg anul precedent.

Astfel, seriozitatea si dedicarea de care dai dovada in mod constant nu sunt recompensate doar cu zambete si cu vorbe frumoase, ci si cu bani in plus! Inca un motiv pentru a alege o cariera intr-un studio de videochat din Bucuresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *