Categories
Lifestyle

6 filme care te vor motiva

In general, filmele ne definesc anumite stari sau personalitati. Fie ca esti o iubitoare a filmelor horror, romantice, thriller sau comedie, exista filme care nu pot fi incadrate in nicio categorie. Acestea te vor face sa razi cu lacrimi sau sa plangi in hohote, motivandu-te sau facandu-te sa crezi ca poti face orice, dar mai ales, ca poti trece peste orice.

Iata o lista cu filme care te vor motiva, ideale pentru weekend.

The World’s Fastest Indian. Burt Munro petrece ani buni din viata sa incercand sa-si indeplineasca marele vis, acela de a-si transforma vechea motocicleta intr-una de curse care poate atinge un nou record mondial de viteza. Cu siguranta povestea va impresiona pe oricine!

The Straight Story. Alvin Straight, in varsta de 73 de ani, afla ca fratele sau, cu care pierduse orice legatura, a avut un accident vascular cerebral. Acesta nu detine un permis de conducere asa ca, ia decizia de a pleca intr-o aventura cumparand o masina de tuns iarba cu care calatoreste de-a lungul mai multor state. In drumul sau, batranul isi face prieteni noi, primeste ajutor din partea oamenilor si, in final, isi intalneste fratele.

Everybody’s Fine. Dupa moartea iubitei sale sotii, Frank decide sa-si viziteze copii care locuiesc in locuri diferite si, in timpul calatoriei sale improvizate, acesta invata foarte multe despre familia sa, atat lucruri interesante, cat si neasteptate.

Gifted Hands: The Ben Carson Story. Ben Carson a crescut fara tata, nu a fost un student bun insa, mama sa a avut incredere in abilitatile sale si mereu l-a indrumat catre noi realizari. In final, datorita talentului sau, determinarii si suportului nemarginit din partea familiei, Ben a devenit unul dintre cei mai buni medici din Statele Unite specializati in neurochirurgie.

One Chance. Iata povestea unui baiat simplu care viseaza sa ajunga cantaret de opera inca din copilarie. Acesta incearca sa-si indeplineasca visul trecand de-a lungul anilor prin mult dificultati, iar in final, decide sa aplice pentru concursul ’Britain’s Got Talent’.

Love & Basketball. Monica si Quincy se cunosc inca de cand erau copii, merg la aceeasi scoala impreuna si joaca baschet. De-a lungul anilor, prietenia lor se transforma intr-o relatie adevarata insa, viata ii tine departe unul de celalalt. Quincy se dedica sportului profesional si uita de prietena sa, dar in timp, se iveste sansa ca cei doi sa se reintalneasca.