Categories
Lifestyle

5 semne ca nu te place si ca ar trebui sa il ignori

Daca trebuie sa stai sa te intrebi daca te place sau nu, cel mai probabil nu te place. Parol. Si daca inca ai dubii, mai jos gasesti 5 semne clare ca lucrurile nu sunt cum crezi tu.

1. E prietenos si flirteaza cu alte femei in fata ta

Acesta e unul dintre cele mai mari semne ca nu te place. Sau cel putin nu in sensul ala. Daca te-ar placea catusi de putin nu ar fi flirty cu altcineva in fata ta. Daca face asta, ia-ti gandul de la el, stii cum spun americanii, there’s plenty of fish in the sea.

2. E prietenos si flirteaza cu tine. Dar e la fel si cu restul femeilor din jur

In mare, e vorba de o situatie foarte asemanatoare celei de mai sus. Daca e prietenos cu tine, dar si cu restul femeilor din jur, inseamna doar ca e un om foarte sociabil. Nu inseamna nicidecum ca te place sau ca ar fi ceva special la atitudinea lui fata de tine.

3. Limbajul non-verbal

Limbajul non-verbal e unul dintre cei mai clari indicatori ai intentiilor cuiva. Semnale negative: nu face contact vizual cand vorbeste cu tine (in ciuda faptului ca femeile sunt programate genetic sa evite privirea unui barbat care le place, la barbati lucrurile stau exact invers), pozitia corpului lui atunci cand vorbeste cu tine e orientata oriunde altundeva sau spre oricine altcineva mai putin spre tine, nu ia parte activ la conversatia cu tine, nu incearca nicicum sa gaseasca pretexte sa interactioneze cat mai mult cu tine, nu iti invadeaza spatiul personal si nu gaseste pretexte ca sa te atinga (potrivit specialistilor in limbaj non-verbal, un om care e interesat de tine va incerca sa reduca mereu distanta dintre voi si, la nivel inconstient, va incerca tot timpul sa te atinga – pe mana, umar etc.)

4. Nu te intreaba nimic despre tine si nu iti spune mare lucru despre el

Daca ar fi atat de interesat de tine pe cat crezi tu, ar vrea sa stie totul despre tine: cine esti, ce faci cand nu esti in preajma lui, care e al doilea nume al tau etc. Atunci cand cineva nu e interesat de tine, trecutul tau ii e indiferent, asa ca poti trece linistita la etapa ignore. La fel, daca nu iti spune mare lucru despre el din proprie initiativa, nu te place.

5. Nu face niciun pas concret spre tine

Cand unui barbat ii place o femeie, nu o sa stea prea mult pe ganduri pana sa duca lucrurile mai spre concret. Daca te-ar placea asa mult cum crezi tu, ti-ar fi propus deja sa va vedeti. Sau ar fi gasit pretexte sa te vada cat mai mult. Cum nu a gasit, lucrurile sunt destul de clare, nu? Treci la etapa hardcore ignore, nu merita atentia ta.