Categories
Cariere

Elena Merisoreanu, despre jungla africana: „Eram ingraditi cu gard electric”!

Elena Merisoreanu a fost una dintre cele 12 vedete care au participat la emisiunea „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. Show-ul a fost filmat in jungla africana, iar Elena vorbeste acum despre experienta ei unica!

„Au fost foarte multe zvonuri şi mi s-a spus chiar ‘Vai, dragă, aţi filmat în Băneasa’ sau mai ştiu eu unde. Însă consider că un om inteligent se uită pe internet şi vede că este un patent englezesc, de cinci ani de zile, pentru care ProTV a plătit bani grei pe care sigur i-a câştigat înapoi şi mai mult. Am arătat chiar şi biletul de avion, însă am realizat că nu e nevoie să dau explicaţii inutile.

Africa este extraordinar de frumoasă şi am avut surpriza să constat că noi, românii, suntem umiliţi chiar de ei, de africani. Au şosele impecabile. Ne-au umilit având în vedere că la ţară există şosele marcate cu lumini electrice. Nu e chiar aşa cum s-a zis, că africanii ar dormi în copaci. Au case frumoase, servicii, câştigă decent, hotelurile sunt frumoase de m-au tâmpit. Am făcut foamea. Aveam la prânz o lingură de orez, şi seara o lingură de fasole. Asta era toată mâncarea. Apa trebuia să o fierbem. Am ajuns să împărţim o portocală la 13 persoane, doar o miroseam. Eram mulţumiţi numai cu atât. Jungla era la 10 km de noi, eram îngrădiţi cu gard electric. Am ce povesti celor 4 nepoţi, a fost ceva fantastic!”, a spus Merisoreanu pentru ring.