Categories
Cariere

Ce animal ti se potriveste in functie de zodie!

Sa aflam ce animal ti se potriveste, in functie de zodie!

Berbec. Berbecii sunt persoane foarte active, si vor avea nevoie de un companion pe masura. Un caine foarte activ este alegerea perfecta!

Taur. Taurii sunt destul de ocupati si nu au timp de un caine sau de o pisica. Animalul perfect pentru acestia este o broasca testoasa, care nu trebuie ingrijita si care nu cere mult de mancare.

Gemeni. Gemenii sunt persoane foarte vorbarete, de aceea un papagal vorbitor ar fi alegerea cea mai potrivita.

Rac. Racii sunt persoane foarte afectuoase, care adora sa primeasca atentie de la micul companion. O pisica sau un caine este alegerea perfecta pentru acestia.

Leu. Leii au nevoie sa fie in centrul atentiei, si animalul acestora trebuie sa fie spectaculos. Alege o reptila sau un animal mai putin obisnuit.

Fecioara. Inainte de a-si cumpara un animal de companie, orice fecioara isi face un plan de atac: cat costa intretinerea animalului, hrana acestuia si cum se alinieaza aceste cheltuieli in bugetul acesteia. Pentru inceput este recomandat un animal de companie mic, care sa nu necesite multa ingrijire, precum un hamster.

Balanta. Balantele au nevoie de un companion afectuos si in acelasi timp independent. O pisica sau un caine mai independent este alegerea cea mai buna.

Scorpion. Scorpionii vor prefera intotdeauna pisicile, deoarece sunt misterioase si imprevizibile.

Sagetator. Sagetatorii adora caii, insa nu toti pot avea un cal drept animal de companie. O alta varianta ar fi un caine impunator.

Capricorn. Capricornii se pot adapta foarte usor oricarui animalut, iubindu-l si ingrijindu-l in permanenta. O veverita jucausa ar putea fi o alegere potrivita.

Varsator. Varsatorii sunt foarte inventivi si adora animalutele mici. Hamsterii sunt ideali pentru acestia, mai ales daca varsatorii le pot construi tunele de joaca.

Pesti. Pestii nu prea au grija de animalele de companie, de aceea trebuie ca acestea sa nu necesite multa ingrijire. O broasca testoasa sau chiar un acvariu cu pesti este alegerea perfecta.