Categories
Cariere

Pozitii sexuale pentru barbatii mai putin dotati!

In medie, penisul erect are in jur de 15 centimetri, iar cei care au dimensiunile sub aceasta medie pot fi considerati mai putin dotati. Chiar si asa exista o multime de pozitii sexuale pentru a obtine satisfactie maxima si de la un partener cu penisul mic!

Preludiul

Preludiul este o parte foarte importanta a partidei sexuale, in care ambii parteneri se “incalzesc”. Un barbat cu penisul mic trebuie sa acorde o atentie deosebita preludiului, penetrarea incepand in momentul in care femeia este deja destul de excitata. Cu cat femeia este mai excitata cu atat va ajunge mai usor la orgasm in timpul penetrarii.

Doggie style

Aceasta pozitie este preferata atat de barbati, cat si de femei. Femeia sta in genunchi si se sprijina in coate sau in maini, iar barbatul sta in spatele acesteia, in genunchi, penetrand-o. Pentru o penetrare mai profunda femeia se poate apleca spre fata, arcuindu-si in acelasi timp spatele si ridicandu-si posteriorul.

V Style 

Femeia sta pe spate, cu picioarele ridicate ca intr-un V. Barbatul se aseaza in genunchi in fata acesteia si o penetreaza. Femeia isi poate sprijini picioarele de pieptul sau umerii barbatului, in timp ce acesta are mainile libere sa o stimuleze clitoridian. O alta varianta a acestei pozitii este ca barbatul sa o tina pe partenera de gambe si sa ii departeze sau apropie picioarele dupa bunul plac. Penetrarea este mai profunda cu cat picioarele sunt mai departate.

In aceasta pozitie senzatiile resimtite de femeie sunt foarte intense, putand ajuge foarte usor la orgasm. In plus, datorita compresiei picioarelor asupra abdomenului, vaginul se micsoreaza sii ii ofera barbatului o si mai buna stimulare.

Calareata

O alta pozitie foarte excitanta pentru amandoi este calareata. Barbatul sta intins pe spate, iar femeia deasupra. Femeia este cea care controleaza in acest caz actul sexual si miscarile, putandu-se opri atunci cand partenerul este prea excitat.

Pentru un plus de excitare clitoridiana femeia se poate intinde pe barbat, frecandu-si in acest fel clitorisul de zona pubiana a partenerului, ajungand in acest fel mai repede la orgasm. O alta varianta ar fi ca femeia sa se lase pe spate, oferindu-i barbatului o priveliste minunata asupra actului sexual. Ambele pozitii ofera si o stimulare a punctului G, insa penetrarea nu va mai fi la fel de profunda.