Categories
Cariere

Cruduta si Tonciu au ajuns colege!

Daniela Crudu si Andreea Tonciu sunt noile asistente pacatoase din cadrul emisiunii „Un show pacatos”, moderata de Dan Capatos. Initial, doar Cruduta a ocupat postul de asistenta, insa sefii au dorit-o si pe Tonciu sa i se alature. Desi initial Daniela se temea pentru job-ul ei, acum intelege si a acceptat-o pe Andreea drept colega de platou.

“Daniela a aparut seara, in platou, foarte vesela, insa numai in sufletul ei sa nu fi fost! Bruneta nu a inteles in prima faza de ce a trebuit sa i se mai aduca o colega de dans in format. A crezut ca nu a facut lucrurile cum trebuie si, in viitor, va fi indepartata definitiv. Din acest motiv, in culise, a stat numai trista si chiar a avut lacrimi in coltul ochilor. Totusi, pentru a o linisti, producatorii au asigurat-o ca postul sau nu este in pericol, dimpotriva.

Masura luata are legatura doar cu audiente si cu dorintele telespectatorilor de a vedea doua fete frumoase care se unduiesc provocator pe ring. Fata s-a relaxat acum si considera ca decizia de a o avea pe Tonciu colega este chiar una buna, au spus persoane din trustul “Intact”!

Sursa: WOWbiz.ro