Categories
Cariere

Tipuri de barbati pe care sa ii eviti!

Exista anumite tipuri de barbati pe care este bine sa ii eviti, daca nu vrei o relatie care sa se termine mai repede decat a inceput.

Barbatii neinteresati

Exista barbati care nu sunt atat de interesati de o relatie, ci mai mult de o femeie cu care sa isi piarda timpul, atunci cand au chef si putin timp liber. Chiar daca iti cere numarul de telefon, acesta nu va da semne de viata decat la cateva zile, iar intentiile lui nu vor fi foarte bune, cei mai multi dorindu-si doar aventuri sexuale ocazionale.

Barbati fara ambitii

Nu au un job stabil, nu au vise sau aspiratii si nu iti vor putea oferi un viitor stabil. Chiar daca sunt foarte priceputi la vorbe si stiu sa amageasca o femeie, nu vei putea mentine o relatie cu acestia.

Barbatii neseriosi

Nu te poti baza pe ei atunci cand ai o problema, intarzie mereu la intalniri, reprogrameaza intalnirile cu tine sau te amana de pe o zi pe alta. Nu se tine de cuvant si nu se va schimba doar pentru a fi cu tine.

Barbatul petrecaret

Stie cele mai tari cluburi din oras, cunoaste toti barmanii si este client fidel al fiecarei locatii nou deschise. Nu se gandeste la ceva serios, facandu-si mai multe griji despre urmatoarea vacanta.

Barbatul Casanova

Flirteaza cu oricine, chiar si de fata cu tine, iar asta i se pare un lucru cat se poate de normal. Este foarte carismatic si de aceea poate convinge cu usurinta femeile sa ii faca pe plac. Nu se va opri la o singura femeie, considerand ca fiecare cucerire este un trofeu in plus in palmaresul sau.

Barbatul infidel

Nu ii place monogamia si nu se va concentra asupra unei singure femei. Chiar daca este intr-o relatie, aceasta va simti “nevoia” si de o alta femeie care sa ii satisfaca cerintele sexuale. Daca a calcat stramb o data si l-ai iertat, sa nu te mire ca va repeta experienta atunci cand va avea ocazia.