Cele mai bune filme ale actritei Nicole Kidman!

Nicole Kidman s-a nascut in Hawaii pe 20 iunie 1967. A debutat ca actrita la doar 14 ani, intr-un film australian intitulat “Bush Christmas”. In anul 1985 a luat titlul de cea mai buna actrita, cu rolul din serialul “Vietnam”. In 1998 Kidman debuteaza si pe scena teatrala londoneza, urmand ca mai apoi sa fie recunoscuta la nivel mondial drept una dintre cele mai bune actrite. Sa vedem insa care sunt cele mai bune filme ale actritei Nicole Kidman.

Stoker. India este o tanara de 18 ani care isi pierde tatal si cel mai bun prieten intr-un accident de masina. Aceasta ramane in casa cu mama sa instabila emotional (Nicole Kidman) si cu un frate de-al tatalui sau, de care incepe sa se indragosteasca.

Rabbit hole. Becca si Howie isi pierd singurul copil intr-un tragic accident. In incercarea de a trece peste aceasta situatie, Becca intra intr-o relatie cu misteriosul Jason, un creator local de benzi desenate.

Cold mountain. Filmul urmareste povestea a trei oameni care incearca sa supravietuiasca intr-o tara cutremurata de razboi. Inman, Ada si Ruby sunt protagonistii acestui film despre dorul de casa, dragoste si un stil de viata nou.

Moulin Rouge. Personajele principale sunt Christian, un tanar poet si Satine, vedeta clubului Moulin Rouge. Intre cei doi se naste o dragoste puternica, insa Satine nu vrea sa renunte la visul ei de a deveni actrita.

Grace of Monaco. Filmul ne prezinta viata printesei Grace, care se indragosteste si se casatoreste cu Printul Rainier. Atunci cand Grace primeste un rol principal, aceasta trebuie sa aleaga intre viata de printesa sau cariera de actrita, pe care o viseaza de mult. Filmul este inspirat din realitate.

The hours. Filmul este despre viata a trei femei si a povestilor acestora. Virginia Woolf locuieste in Londra la inceputul anilor ’20 si incepe sa scrie primul sau mare roman. Laura Brown este o mama din Los Angeles, care, citind romanul Virginiei, se hotaraste sa isi schimbe viata. In New York-ul contemporan traieste Clarissa Vaughn, a carei poveste de viata seamana foarte mult cu personajul principal al romanului Virginiei.

Before I go to sleep. Filmul este bazat pe un best seller mondial. Christine sufera un accident, in urma caruia se trezeste in fiecare dimineata fara a-si aminti nimic de ziua precedenta. Insa descopera un adevar crunt, atunci cand memoria ii revine.

The railway man. Eric Lomax este un ofiter britanic capturat in timpul razboiului, fortat sa munceasca la constructia unei cai ferate. Atunci cand este eliberat, acesta sufera de stres posttraumatic si incearca sa gaseasca sprijin moral in Patricia Wallace, cu care se casatoreste mai tarziu.