Categories
online

Sfaturi utile pentru intalniri

Să recunoaștem: întâlnirile pot fi puțin intimidante și nu are nici o legătură cu încrederea in sine. Chiar dacă vă simțiți complet confortabil cu voi înșivă și sunteți un om hotarat si cu incredere in sine, ideea de a fi vulnerabil alături de un străin care poate deveni iubirea vieții dvs. este, de asemenea, descurajantă. Iata reguli esențiale atunci când vine vorba de a găsi ceea ce căutați, așa că puneți-vă stresul deoparte și bucurați-vă la maxim de întâlniri.

Fii prezent

Știm că întâlnirea cu diversi oameni poate fi stresantă, dar încearcă să depășești orice emoții negative pe care le ai în jurul întâlnirilor, deoarece cu cât esti mai relaxat sim ai prezent in moment, cu atât sunt mai mari șansele de a întâlni pe cineva care îți place cu adevărat. Dacă nu vă plac platformele de intalniri precum https://foxi.ro/articol/matrimoniale, încercați o altă cale, cum ar fi să le cereți prietenilor să vă faca cunostinta cu oameni noi. Puteți chiar să vizitați locurile preferate, ceea ce vă crește șansele de a găsi pe cineva cu interese comune. Deci, dacă îți place yoga, vezi dacă găsești pe cineva din grupul de colegi de la yoga.

Păstrați o minte deschisă

A fi deschis la minte este poate cea mai importantă regulă de pe această listă. S-ar putea să credeți că aveți un tip anume de partener care vi se potriveste, dar care poate totusi nu este atat de bun pentru dvs. precum credeti. Doar pentru că cineva are interese diferite față de tine sau nu, nu înseamnă că ar trebuie sa il excluzi din viata ta. La urma urmei, ce o să pierzi oferind cuiva o șansă? Absolut nimic. Acorda timp sa cunosti persoana respectiva inainte sa iei o decizie finala. Uneori, ceea ce nu pare ca are sanse de reusita la inceput se poate incheia intr-un mod extrem de frumos.

Stai in siguranta

Un alt lucru de reținut: siguranța dvs. este cea mai importantă atunci când vă întâlniți. Dacă nu vă simțiți confortabil sau în siguranță, plecati de la intalnire. Cereti-va scuze politicos si plecati pur si simplu. Dacă vă întâlniți cu cineva dintr-o aplicație de întâlniri (un străin), vă recomandăm să anunțați un prieten unde vă aflați, să vă întâlniți cu persoana respectiva într-un loc public și să rămâneți lucida si atenta, astfel încât să puteți face alegeri bune de la început până la sfârșit.  

Setează-ți propriul ritm

Când te intalnesti cu cineva nou, este important să avansezi relația în ritmul tău. Nu trebuie sa tii cont de ce fac altii ci de ce simti tu sa faci si cand simti sa faci un anumit lucru. Nu uitați: Formarea conexiunilor necesită timp. Vorbind despre stabilirea propriului ritm, îndepărtați-va puțin din stres și amintiți-vă că găsirea persoanei perfecte pentru dvs. nu se va întâmpla peste noapte. Deci, mai degrabă decât să grăbești procesul și să fii cu un partener care nu îți îndeplinește toate nevoile, este în interesul tău să dedici timpul necesar pentru a întâlni mai mulți oameni și să crești șansele de a-l găsi pe cel care te face cel mai fericit.