Categories
online

Cum stii daca mai are sens sa ai rabdare intr-o relatie

Dacă e din ce în ce mai distant, mai puțin disponibil pentru conectare, se comportă neinteresat și durează mai mult decât de obicei să răspundă la mesaje, ar trebui să continui să pui energie în relație? Cele mai multe femei au experimentat-o cel puțin o dată în viața lor acest gen de situatie. Cum stii daca mai are sens sa ai rabdare intr-o astfel de situatie.

De ce barbatii fac un pas inapoi?

Vorbesti cu un tip nou cunoscut pe https://matrimoniale.xyz/ de ceva timp, totul merge bine și apoi, din senin, dintr-o dată se comportă complet neinteresat! Ai avut mari speranțe că asta ar putea fi în sfârșit ceea ce ai visat, dar apoi începe să se simtă distant și, sau chiar începe să dispara complet, lăsându-te să te intrebi ce anume ai gresit. Este frustrant, dar unul dintre cele mai grele momente într-o relație ca asta este de a realiza atunci când este timpul să-l lasi să plece. In acest articol vom analiza două scenarii în care s-ar putea întâmpla acest lucru și vom discuta despre o strategie care să vă ajute să decideți dacă ar trebui să continuați să încercați cu el sau dacă ar trebui să mergeți mai departe.

Scenariul 1 – Noua relație

În acest scenariu, vom folosi un principiu cheie ca o lumină călăuzitoare.

Investește într-un partener, nu în potențial

Cu alte cuvinte, poartă-te ca și cum relația ta ar avea un cont bancar. In cazul în care creditele plătite în cont au fost sub formă de acțiuni (timp împreună, cadouri, complimente), ce parte din acest cont ar fi de la el, și ceea ce ar fi de la tine? Un partener este cineva care se potrivește investiției tale. E o capcană importantă la care trebuie să ai grijă aici. Pentru că atunci când îți place cu adevărat cineva, și acea persoana nu depune efort în conexiune, este ușor să te gandesti, „Dacă aș putea să-l doar să il fac să investească ca si mine, acesata va fi o relație uimitoare!” Asta este de fapt o capcană de gândire comună cu care multe femei se confruntă, deoarece acestea sfârșesc prin a aștepta în jurul pentru un om să se schimbe!

Dacă te uiți la relația ta ca la un cont bancar cu acest tip, și observe ca doar acțiunile tale au fost cele care au umplut-o, atunci cu siguranta nu trebuie sa continui sa faci asta si este recomandat sa iti cauti pe altcineva potrivit tie. Acesta este un indicator puternic că ar trebui să-l lași să plece. Oricât de dureros ar părea în acel moment, poți, și vei găsi un alt tip uimitor care iti va oferi inapoi tot ceea ce ii oferi tu.

Scenariul 2 – Relația angajată

Ok, dar ce se întâmplă dacă ați fost într-o relație serioasa cu acea persoana si dintr-o data lucrurile nu mai sunt asa cum erau? Poate că v-ați lovit de niște probleme recent și el se comportă distant, dar contul bancar are o mulțime de depozite de la amândoi. In acest scenariu, vom folosi o întrebare cheie ca lumină călăuzitoare:

E dispus să lucreze la asta?

Adevărul este că nu poți repara o relație în întregime pe cont propriu, trebuie să vină din ambele părți. Așa că ar trebui să ai conversații cu el în care să-ți aduci în discuție viziunea despre cum vrei să arate relația. Și dacă crezi că e nevoie, întreabă-l dacă e dispus să mearga la consilierea de cuplu cu tine. Dacă refuză aceste lucruri și nu pare să vrea să fie mai bine, e timpul să începem să ne gândim dacă asta e o relație sănătoasă, de susținere sau este una toxică sau abuzivă.