Categories
online

Readu pasiunea in relatia ta de cuplu

Intimitatea este cheia unei relații fericite și sănătoase pe termen lung. Intimitatea relației necesită o conexiune fizică și emoțională puternică. Atunci când o relație nu are intimitate, poate fi dificil de întreținut. Dacă lipsește un nivel de conexiune, acesta poate duce la sentimente de singurătate și resentimente.

Când te simți intim din punct de vedere emoțional cu partenerul tău, aceasta îți crește bunăstarea generală. Dacă observați că legătura intimă cu partenerul dvs. nu este ceea ce doriți să fie, citiți mai departe pentru a descoperi cateva moduri de a crește nivelul de intimitate în relația dvs.

1. Încercați ceva nou

O rutină zilnică vă poate ajuta să vă simțiți în siguranță și confortabil. Știți la ce să vă așteptați și la ce se va întâmpla în continuare. Într-o relație, acest lucru poate oferi un nivel de securitate. Cu toate acestea, încercarea a ceva nou și neașteptat vă poate ajuta să reaprindeți scânteia care vă poate menține relația interesantă. Foarte multe cupluri apeleaza chiar si la escortele de pe https://www.fb69.net/fete/maramures pentru un threesome de neuitat. A ieși din zona ta de confort și a încerca ceva nou poate fi revigorant. Nu contează cu adevărat ce faci. Puteți învăța ceva împreună, puteți încerca o activitate nouă pentru amândoi sau puteți încerca ceva în dormitor pe care nu ați mai încercat până acum. Când faceți ceva nou și diferit, entuziasmul generat de experiență poate crea stimulare și conexiune care vă pot ajuta să vă simțiți mai aproape unul de celălalt.

2. Amintește-ti momentele placute

Amintește-ți momentele bune pe care le-ai împărtășit împreună. Când discutați despre o experiență distractivă pe care ați avut-o împreună sau despre ceva amuzant la care ați asistat, aceasta vă ajută să vă transportați înapoi în acel moment, în timp ce vă amintiți emoțiile din jurul evenimentului. Când amintești despre experiențe plăcute pe care le-ai trăit, recapitulezi unele dintre sentimentele pozitive legate de acele experiențe. Dacă încercați să vă sporiți intimitatea cuplului, doriți să vă concentrați asupra amintirilor bune și asupra a ceea ce a fost atunci. Rememorarea experiențelor pozitive ajută la menținerea accentului pe ceea ce se întâmplă corect în relația dvs., ceea ce vă poate adânci intimitatea cuplului.

3. Atingeți-va mai mult

Contactul fizic vă ajută să rămâneți conectat la partenerul dvs. Atingerea este primul dintre simțuri care se dezvoltă și este o componentă esențială a dezvoltării sănătoase. Atingerea fizică afectuoasă are și o serie de beneficii pentru sănătate. Beneficiile pentru sănătate includ o scădere a tensiunii arteriale și o creștere a hormonului important, oxitocina. Acest lucru se întâmplă atât pentru persoana atinsă, cât și pentru cea care atinge. Așa că întindeți mâna și atingeți partenerul. Ținet-va de mână când faceti o plimbare, mângâiati-va piciorul în timp ce stati împreună pe o banca. Petreceți mai mult timp atingându-vă reciproc pentru a vă crește nivelul de intimitate.

4. Programează sexul

Fă din nou sexul o prioritate. Oricât de ciudat ar părea, viața îți poate împiedica conexiunea sexuală dacă nu este programată. Cu toate acestea, dacă face parte din rutina programată, conexiunea intimă pe care o primești prin intimitate sexuală va rămâne o parte importantă a relației tale. Sexul programat oferă posibilitatea de a construi anticiparea și de a stimula cea mai mare zonă erogenă, creierul. Puteți trimite mesaje text care sugereaza o anumita ora pentru sex, descriind ce doriți să faceți și cât de sexy vă găsiți partenerul. Când vă angajați în intimitate sexuală planificată în mod regulat, este mai probabil să fiți deschis și la întâlniri sexuale mai spontane. Intra pe www.top88.ro pentru a afla si alte lucruri interesante despre cum sa reaprinzi pasiunea in relatia de cuplu.

5. Rămâneți conectat

Rămâneți conectat cu partenerul dvs. pe tot parcursul zilei. Trimiteți-vă mesaje text, lăsați mici note partenerului dvs. și povestiti despre cum v-a mers ziua. Înțelegeți cum își petrece ziua partenerul dvs. și împărtășiți-vă și experiențele. Petreceți timp împreună seara. Discutați lucruri în afară de copii, treburile casnice și programele de familie. Când simțiți o legătură puternică cu partenerul dvs., nivelul dvs. de intimitate se va îmbunătăți.