Categories
Cariere

Premierele lunii aprilie in cinematografe!

Sa vedem care sunt premierele lunii aprilie in cinematografe!

Fast and Furious 7. Filmul este continuarea de succes a seriei “Fast and Furious”. Acum, Dominic si Brian au un cazier curat si incearca sa duca o viata normala. Insa atunci cand Ian intervine, acestia sunt nevoiti sa incalce din nou legile.

Kidnapping Mr. Heineken. Filmul este bazat pe povestea reala a planificarii, executarii si rapirii magnatului berii Alfred Heineken. Totodata, rascumpararea pentru Alfred a fost cea mai mare rascumparare platita vreodata pentru o persoana.

Danny Collins. Danny a fost un cantaret rock faimos in anii ’70. Nici acum, la batranete, nu vrea sa renunte la placerile vietii de rockstar, insa o scrisoare ii va schimba viata si il va aduce mai aproape de membrii familiei.

Paul Blart: Mall Cop 2. Agentul de paza Paul Blart ajunge acum in Las Vegas, fiind angajat la un cazino de lux. Atunci cand o banda de hoti isi propune sa jefuiasca cladirea, Paul va trebui sa arata ca este omul cel mai potrivit pentru meseria de agent de paza.

The Avengers: age of Utron. Tony Stark il creaza pe Ultron, un robot dotat cu inteligenta artificiala. Curand dupa lansare, Ultron declara razboi rasei umane, iar Razbunatorii sunt singurii destul de puternici pentru a face fata provocarii de a salva intreaga omenire.

Cel ales. Povestea acestui film romanesc incepe in anii ’80, atunci cand domnul X fuge din tara. Ani mai tarziu, cei care l-au ajutat ii cer sa comita o crima. Atunci cand acesta refuza, este declarat mort si nu are de ales decat sa paraseasca tara in care locuieste, sa renunte la familie si la totul din jurul sau.

Cut Bank. Dwayne locuieste alaturi de iubita sa intr-un orasel micut din America, Cut Bank. Cei doi viseaza sa plece de acolo, insa pun in miscare o serie de evenimente letale care ii pun in vizorul politiei locale.

Child 44. Actiunea se petrece in Rusia sovietica a anului 1953, atunci cand Leo pierde tot deoarece refuza sa-si denunte sotia ca fiind tradatoare. Cei doi sunt exilati din Moscova, insa alaturi de Mihail, incearca sa lupte impotriva justitiei corupte si sa prinda un criminal in serie care ucide numai baieti.