Categories
Cariere

Alexandru Conovaru joaca rolul unui homosexual!

Actorul Alexandru Conovaru joaca unul dintre cele mai bune roluri ale sale de pana acum. Acesta joaca in spectacolul „Orice pentru tine” si are rolul unui homosexual!

„În spectacolul «Orice pentru tine», joc ceva ce n-am mai făcut niciodată și mi se pare că e unul dintre cele mai bune roluri pe care le-am făcut eu până acum… Joc un gay. Dar nu un gay declarat, e un gay cu probleme încă de mic și vine și iese din dulap, cum se spune.

Da, mi-a fost greu să joc un gay. Sunt foarte bun prieten cu regizoarea spectacolului, Doina Antohi, și mi-a fost frică. Textul e foarte bun. Am citit foarte mult despre ei și perioada aia când au fost chinuiți în America. Oamenii când vin la piesă sunt destul de șocați. Dar unii înțeleg și pleacă deja cu o altă idee despre ce înseamnă să fii gay. E făcută, cumva, în notă comică toată povestea, dar personajul meu nu e comic, chiar e dramatic, de-a dreptul.

Vin la spectacol foarte mulți din comunitatea gay-ilor. A fost un băiat care a venit cu iubitul lui, el era partea pasivă a relației, cu siguranță, din alură și din felul în care se comporta, și mi-a făcut unul dintre cele mai frumoase complimente pe care le-am primit eu. Mi-a spus: «Dragă, nu că e el aici, dar ești cel mai sexy gay pe care l-am văzut pe scenă». Lumea întreba: «Bă, da e gay, nu?» Nu. Nu sunt gay. Dar sunt deschis”, a spus Alexandru, pentru Click!