Categories
Cariere

Vica Blochina este data in judecata pentru 441.000 euro!

In urma cu cativa ani, Vica Blochina apela la ajutorul medicului estetician Adina Alberts, pentru o operatie de implanturi de silicon. Dupa operatie, Vica nu a fost multumita de rezultat si a acuzat medicul de malpraxis la diferite emisiuni tv.

Medicul Adina Alberts a spus in vara lui 2014 ca o va da in judecata pe Vica si ca va cere daune imense, insa pana acum putin timp nu a facut nimic. Se pare ca medicul estetician a vorbit serios, si-a pregatit toata documentatia necesara, si a dat-o in judecata pe Vica, cerandu-i daune de 441.000 de euro!

„Astazi am dat-o in judecata pe Vica Blochina. Vreau ca toata lumea sa inteleaga ca nu poti sa arunci niste cuvinte, sa defaimezi o persoana si apoi sa scapi nepedepsita. Eu ii voi cere ei doar o mica parte din daunele pe care mi le-a provocat. Ea, daca ma acuza de malpraxis, trebuia sa mearga la Colegiul Medicilor, sa faca o reclamatie, sa primeasca un raspuns si apoi sa iasa in presa si sa arunce cu noroi. Eu am practicat aceasta meserie cu mare pasiune si cu mare daruire, nu pentru bani. Ce a patit ea este rezultatul nerespectarii a cinci indicatii post-operatorii. Erau sase lucruri de facut, iar ea nu a facut cinci din ele. Eu nu vreau ca cineva sa isi bata joc de munca mea.

Vica a venit la 14 zile de la operatie la emisiuni televizate fara sa poarte bustiera aceea speciala pentru acest lucru. A inotat la numai trei saptamani dupa, ceea ce e strict interzis. Ea a primit de la mine toate indicatiile cu privire la ingrijirea post-operatorie. Nu puteam sa o sun zilnic sa o intreb daca respecta indicatiile sau nu. E de datoria ei sa faca asta. Ea trebuia sa poarte bustiera timp de 8 saptamani, iar timp de sase luni nu avea voie sa faca niciun fel de miscare brusca.

Pentru toate calomniile ei ii cer 441.000 de euro. Asta reprezinta o mica parte din deserviciile pe care ea mi le-a adus in acesti doi ani de zile, de atacuri continue la TV”, a spus Adina Alberts la emisiunea WOWbiz.