Categories
Cariere

De ce pleaca femeile din relatie?

Cu siguranta ai auzit, sau chiar ai trait, o poveste de dragoste care s-a terminat prost. Femeile pot iubi foarte mult partenerul de viata, insa in anumite situatii, acestea pot hotari ca relatia este una distrugatoare pentru ele si ca nu au de ales decat sa plece. Iata de ce pleaca femeile din relatie!

Nu mai au incredere in partener

Increderea se castiga foarte greu, mai ales daca am fost mintiti si inselati in trecut. Cu fiecare relatie noua pe care o incepem, ne este teama sa ne implicam in totalitate pentru a nu suferi din nou. Insa cateodata, ajungem sa avem incredere in partenerul nostru si sa il iubim fara limite. Iar atunci cand aflma ca nu a fost complet sincer, ca ne-a mintit sau nu si-a tinut promisiunile facute, avem tendinta de a nu mai avea incredere din nou in el. Si fara incredere in partener o relatie nu va functiona.

Partenerul nu este prezent

Este un exemplu clasic de relatie in care cei doi nu se mai aprecieaza. El este tot mai mult plecat de acasa, iar atunci cand este acasa prefera sa se uite la televizor, sa stea cu prietenii sau sa faca orice alt lucru decat sa stea cu partenera de viata. Aceasta mica greseala a barbatilor afecteaza foarte mult femeia, aceasta simtindu-se neapreciata, neiubita si neimportanta. Iar cand aceste sentimente incep sa creasca din ce in ce mai mult in sufletul ei, femeia poate prefera sa plece decat sa ramana langa un barbat care nu o vede.

Partenerul este infidel

Infidelitatea deja este la ordinea zilei in aproape orice relatie, monogamia fiind din ce in ce mai mult de ordinul trecutului. Depinde doar de fiecare femeie in parte daca accepta sa treaca peste infidelitatea partenerului sau nu. Insa, atunci cand aceasta afla despre aventurile sexuale ale sotului sau, de cele mai multe ori isi pierde complet increderea in acesta si ramane in relatie doar pentru a-si demonstra ca partenerul inca o iubeste si ca nu vrea sa plece. Foarte multe femei insa nu pot trece pentru infidelitatile partenerului si aleg sa il paraseasca, chiar daca asta inseamna ca trebuie sa plece de langa barbatul pe care il iubesc.

Partenerul are diverse adictii

Un alt motiv pentru care o femeie si-ar putea parasi partenerul, chiar daca il iubeste, este acela ca barbatul are adictii care nu mai pot fi stapanite. Fie este vorba de alcool, jocuri de noroc sau alte hobby-uri, acestea ii atrag atentia barbatului de la partenera de langa el si duce la racirea relatiei. Femeile accepta cu greu sa fie inlocuite cu un joc de noroc si prefera sa plece decat sa aiba alaturi un partener care nu este niciodata prezent.