Categories
Frumusete

Ce dotari sunt esentiale intr-un salon de infrumusetare

Un salon de infrumusetare amenajat intr-un mod corespunzator poate fi calea catre deschiderea multor usi. Iar in mod evident, cel mai important lucru e ca salonul sa-si atinga scopul, sa devina faimos si sa detina un renume cat mai prestigios, dar si un numar cat mai mare de clienti.

Pentru acest lucru, personalul trebuie sa fie bine instruit si sa lucreze cu variate ustensile profesionale, dar este recomandat in acelasi timp sa aiba cunostinte de actualitate in domeniu pentru a oferi servicii cat mai elaborate si la mare cautare.

Succesul unui salon de infrumusetare se regaseste de altfel si in dotari, pentru ca in lipsa lor un amplasament nu ar putea fi denumit salon de infrumusetare. Totodata, aceste dotari trebuie sa fie alese corespunzator, tot de la furnizori de renume si sa fie piese de calitate, durabile si sa ofere o fiabilitate cat mai sporita in timpul serviciilor. Iata ce dotari sunt esentiale pentru amenajarea unui astfel de salon.

Ce dotari sunt esentiale intr-un salon de infrumusetare

1. Mobilierul

Mobilierul face parte din categoria esentialelor de baza in orice profil de activitate. In functie de serviciile pe care le vei oferi si de modul in care vei imparti sectoarele de lucru, in orice loc ar trebui sa existe un colt dedicat unui anumit domeniu – coltul pentru spa, coltul pentru manichiura si pedichiura, coltul pentru coafura, coltul de cosmetica etc.

Fiecare colt trebuie dotat corespunzator cu un mobilier cat mai vast, ce permite depozitarea a cat mai multe accesorii si aparate cu putinta.

2. Scaunele

Scaunele pot fi incadrate la capitolul esential de mobilier saloane. In mod evident nu-ti vei pune clientele sa stea pe podea, de aceea trebuie oferita o si mai mare atentie in alegerea lor.

Ele trebuie sa fie realizate din materiale durabile, sa fie confortabile, sa poata fi manevrate si ajustate in functie de caracteristicile fiecarei cliente si de unghiul cel mai potrivit de lucru.

Ideal este sa alegi astfel de scaune specializate pentru fiecare domeniu de activitate in parte.

3. Aparatura de specialitate si instalatiile

Intr-un salon, indiferent de profilul acestuia, vei avea nevoie automat si de aparatura profesionala, dar si de instalatiile de alimentare cu apa, caldura, lumina etc. De altfel, in lipsa lor nu vei putea in mod evident sa-ti desfasori afacerea.

Instalatiile si dotarile pe partea electrica sunt primele ce trebuiesc verificate, pentru a preveni o serie de neconveniente si modificari pe parcurs.

Pentru scaune profesionale si piese de mobilier poti apela la un magazine online de cosmetice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *