Categories
Casa & Familie Lifestyle

Casa de vacanta din containere

Multe vacante incep si se termina cu gandul la o casuta retro din lemn, inspirata din stilul anilor 80”, poate o casuta de poveste ce se regaseste in apropiere de munti sau in inima muntilor asa cum se vede in filme, ori la marginea unui lac. Alte vacante au in centru casuta de la malul marii, care permite admirarea valurilor marii, a apusului si a rasaritului de soare, ori joaca picioarelor in nisip de zeci de ori pe zi.

Bineinteles, toate aceste vacante incep cu o serie de compromisuri si in mod evident se termina fara lipsa unor bugete destul de considerabile deseori, mai ales daca destinatia aleasa de vacanta este o alegere noua, sofisticata si bogata in detalii.

De aceea, o solutie mult mai practica poate fi crearea si amenajarea propriei case de vacanta. O poti folosi atunci cand iti doresti sa calatoresti, alegand una dintre destinatiile cheie si favorite din toate timpurile, ori poti inclusiv sa alegi sa o dai in chirie.

Lucrul care te desparte de o astfel de decizie sunt din nou costurile. Insa, daca optezi pentru o casa de vacanta din containere intregul proces ar putea fi mult mai accesibil, iar vacantele tale in viitorii ani ar putea fi mult mai inedite si memorabile ca niciodata.

De ce sa-ti construiesti o casa de vacanta din containere

In primul rand pentru economiile pe care le poti face, pentru ca exista containere la preturi extrem de mici ce permit totodata a fi personalizate si/sau executate dupa bunul plac. Asta inseamna ca nu trebuie sa te mai limitezi din punct de vedere al spatiului sau al numarului de incaperi.

Chiar daca pentru cei mai multi conceptul poate parea extrem de ciudat, o casa din containere se poate transforma cu usurinta intr-o casa de poveste. Casa din containere poate fi amenajata asemeni unei locuinte obisnuite si sa beneficiati de o amenajare interioara cat mai luxoasa, cu toate cele necesare. Inclusiv amenajarea si instalarea tuturor utilitatilor nu vor impune eforturi fizice, temporare si financiare la fel de ridicate precum in cazul unei constructii obisnuite. Din prisma eficientei, o astfel de casa poate fi mult mai confortabila. Peretii solizi va pot oferi mai multa siguranta in cazul unor incidente sau conditii negative de mediu, dar totodata acestia vor avea un rol foarte bun in antifonare astfel incat orice moment se va descrie drept o relaxare absoluta. Ambientul isi va pastra si confortul termic pe o durata indelungata de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *