Categories
Dragoste & Sex

Cum sa ai succes pe site-urile de matrimoniale? – 6 sfaturi utile!

Intalnirile online pot fi extrem de incitante, dar pentru a avea cu adevarat succes este nevoie de cateve lucruri importante. Iata 3 sfaturi utile daca vrei sa te bucuri de mai mult succes data viitoare cand cauti intalniri online cu femei singure, prin anunturi matrimoniale.

6 sfaturi utile pentru intalniri online

1. Alege corect site-ul de intalniri online.
Exista numeroase platforme dezvoltate in jurul anunturilor de matrimoniale, indiferent daca vorbim despre femei singure sau barbati disponibili, insa unele se bucura de mai multa incredere, iar altele nu. Daca vrei sa fii sigur(a) ca faci alegerea potrivita, alege intalniri online prin 123matrimoniale.ro.
Unele site-uri de intalniri online sunt cunoscute ca fiind perfecte pentru a-ti gasi perechea potrivita, altele sunt celebre pentru aventuri. Fa-ti temele si alege site-urile de matrimoniale adecvate pentru tine. Daca tocmai ai divortat si ai iesit dintr-o casnicie de 9 ani, el/ ea s-ar putea sa nu caute ceva atat de serios. Daca esti o persoana singura de cativa ani, el/ ea poate fi dispus(a) sa accepte o relatie adevarata.

2. Inainte de a-ti edita si posta profilul pe site-ul de anunturi matrimoniale roaga un prieten sau o prietena sa citeasca ce ai scris si sa-ti ofere o parere obiectiva.
Cel mai probabil nu vrei sa construiesti o perceptie falsa despre persoana ta, nici in sens pozitiv, nici in sens negativ. Deci cere ajutorul mamei sau al unui prieten ori coleg de munca si incearca sa primesti evaluarea in mod constructiv.

3. Fii sincer(a) in completarea profilului pe site-urile de intalniri online.
Daca ai un copil, nu ascunde acest lucru. Daca ai animale de companie, nu omite sa mentionezi acest fapt. Daca fumezi, recunoaste oficial. Daca locuiesti intr-o alta tara, spune de la inceput. Daca profilul tau este plin de neadevaruri, in cele din urma totul se va afla.

4. Incarca cel putin doua fotografii pe contul de matrimoniale (recomandarea este ca una din ele sa te cuprinda total).
Alege poze placute la vedere. Intr-una din ele poti sa apari zambind. Cu siguranta vrei sa te straduiesti sa faci o prima impresie buna. Fotografiile sexy sunt frumoase, dar nu trebuie sa exagerezi sau sa arati prea mult. Acest lucru te poate ajuta sa economisesti timp si sa eviti probleme legate de stima de sine atunci cand barbatii iti vor cere mai multe cadre corporale. Nu esti obligat(a) sa trimiti o anumita poza daca nu te simti confortabil(a) cu ea.

5. Asigura-te ca persoana care te contacteaza prin siteul de intalniri online are la profilul de matrimoniale cel putin doua fotografii.
Ai dreptul sa ceri mai multe poze. Daca te preocupa dantura, cere o fotografie in care persoana respectiva sa fie prinsa zambind. Daca iti plac ochii frumosi, solicita o fotografie fara ochelari de soare.

6. Nu esti obligat(a) sa raspunzi la orice solicitare de contact pe site-ul de matrimoniale (pentru femei singure bucuresti sau femei singure din alta localitate).
Fii amabil(a), dar nu te simti obligat(a) sa trimiti nimic nimanui. Nu petrece prea mult timp incercand sa te dezvinovatesti pentru ca refuzi o cerere de contact. Uneori oricat de amabil(a) ai incerca sa fii, s-ar putea ca persoana cealalta sa-ti raspunda cu observatii urate. Timpul tau face toti banii. Deci nu-l pierde pe nimicuri.

Urmeaza sfaturile de mai sus si sansele tale de a avea succes pe site-urile cu anunturi matrimoniale din Bucuresti vor creste considerabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *