Vrem concerte, festivaluri, dar nu are cine să le organizeze

Oare există undeva în țara asta o echipă capabilă să organizeze un festival sau un concert cap-coadă?

Radio ZU a strâns acum vreo 2 săptămâni vreo 30 000 de oameni pe plaja Modern. Când a început ploaia, s-a instalat haosul. Nu existau căi de evacuare suficiente, fiecare fugea unde putea. Iar după ce reușeai să ajungi sus, te trezeai că ești blocat în trafic. 2 ore, centrul vechi a fost blocat.

Zilele acestea are loc Dakini, un festival internațional, cu artiști destul de cunoscuți pentru cei care apreciază respectivul gen de muzică. Cam așa arată zona de prim ajutor a unui festival unde biletul costă vreo 350 lei.

sursa

Urmează Neversea. Aici e o mare harababură. Oricât de fain ar fi conceptul, organizatorii au reușit să îl strice. Bineînțeles, primăria Constanța are și ea o mare parte din vină. Dar na, pentru câteva voturi în plus, ieșim în public și ne dăm mari că suntem parteneri, dar nu verificăm înainte toate detaliile.

Și cred că problema e la așteptări vs realitate. Toți organizatorii apelează la agenții de comunicare, agenții ce vin cu concepte interesante și reușesc să convingă oamenii să cumpere bilete. Dar ceva se întâmplă pe parcurs. Cel mai probabil, atunci cand se văd cu biletele vândute, organizatorii încep să eficientizeze costurile cum spune românul: “De ce să dăm 200 euro pe un cort pentru ambulanță? Avem noi niște material rămas de la alt cort.” 

Apoi ne întrebăm de ce nu are lumea încredere în România. Păi dacă una spunem și alta facem. Uită-te pe site-urile hotelurilor din Constanța. Mai că îți promit că te hrănesc ei cu lingurița. Asta până ajungi aici și te întrebi dacă mâncarea e chiar comestibilă.

Soluția? 
Reclamații și iar reclamații.

Dă mai departe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*