Uneori te întrebi de ce…

Rebeca, o fetiță care a trecut prin prea multe experiențe negative pentru vârsta ei. O fetiță care a luptat să zâmbească și să trăiască, însă limitele medicinei din prezent își spun cuvântul.

Vă las în continuare un mesaj din partea mamei, iar dacă aveți vreo idee despre cum povestea ei poate continua, luați legătura cu dumneaei cât mai repede.

Dragi prieteni,
Mi am facut, intr un final, curaj sa scriu ceea ce stiu ca ati fi vrut sa aflati de la inceput.
In luna decembrie ,Rebeca Maria, a inceput ,din nou, sa aiba simptomele pe care le a avut cand a fost diagnosticata cu tumora pe trunchiul cerebral. Asa ca, a trecut ,din nou, printr o serie de investigatii care ne au confirmat ca tumora a inceput din nou sa creasca si chiar mai mult decat prima data. Avand in vedere ca deja primise doze mari de radioterapie, din punct de vedere medical, nu ne mai ramanea nimic de facut. Spre sfarsitul lunii februarie starea ei s a degradat foarte mult, asa ca , ne am internat la spitalul Marie Curie din Bucuresti, unde a fost diagnosticata cu hidrocefalie. D nul dr Sorin Tarnoveanu, un om extraordinar, a operat o, punandu I se o drena ventriculo-peritoneana.
Dupa operatie starea incepuse sa se imbunatateasca . La.aprox o luna de la operatie,starea ei a inceput usor ,usor sa se altereze iar pe data de 17 aprilie am ajuns din nou la spitalul Marie Curie. In urma investigatiilor a reiesit ca tumora ia amploare si ca, din pacate , tot ce mai putem face este sa incercam sa I amelioram durerile . Am fost transferati la institulul oncologic Fundeni, unde a primit acelasi tratament . Impreuna cu medicii de aici am stabilit ca ,cel mai bine pentru ea este sa I creem un mediu cat mai confortabil, asa ca am decis sa I continuam tratamentul acasa. In momentul in care vor fi gata toate formalitatile vom ajunge, in sfarsit, acolo unde isi doreste ea cel mai mult sa ajunga:ACASA!

Asa ca, tot ce ma putem face pentru ea, NOI TOTI, este sa ne rugam si poate ca Dumnezeu se va indura si ne o va lasa noua!
Doamne ajuta!

Povestea ei aici.

portrait-child-hands-57449

Dă mai departe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*