Schimbări?

Știți momentele alea când stai confortabil în pat și cineva anunță că vine în vizită și te apuci să faci curățenie? Apoi, după ce pleacă, dezordinea se instalează încet, încet?

Cam așa se întâmplă lucrurile prin România în ultima vreme. Dupa Colectiv, 2-3 luni controale, amenzi, mandate de arestare, apoi liniște. Acum, după cazul de la metroul din București, au apărut petiții online, planuri de instalare a panourilor de siguranță, tot felul de articole în care chiar și Metrorex era acuzat că intră cu viteză prea mare în stații.

Cât va ține toata povestea? 4-5 zile, apoi ne grăbim spre supermarket că avem o masă de Crăciun, nu? Apoi vine revelionul, mai trec 2-3 săptămâni și gata. Asta e problema noastră în general. Acționăm doar atunci când suntem afectați și nu facem nimic să prevenim, iar treaba asta se va schimba doar atunci când vom renunța la principiul  “merge și asa”.

Ceea ce nu cred că se va întâmpla prea curând, pentru că știm cu toții, schimbarea trebuie să vină de la ceilalți, nu de la noi. :)

Dă mai departe!

One Reply to “Schimbări?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*