Răsplătesc creativitatea!

 De ziua mea schimbăm puțin regulile!

Tu-mi oferi o urare creativă, iar eu te recompensez cu-n premiu surpriză!

Fie ea un film, sms, sau clasicul telefon, alegerea îți aparține. Există doar o singură regulă: trebuie transmisă astăzi, până la 23:59.

 Poate te întrebi de ce fac asta.

O fac pentru că am senzația că “La mulți ani-ul” din prezent s-a devalorizat. A devenit o notificare, urmată de un “lma”, sau mai știu eu ce alte prescurtări ciudate.
Nu mai suntem nevoiți să ținem minte când e ziua cuiva, deoarece ne amintesc rețelele de socializare. Suntem la un click distanța, însă cu toate astea interacționăm din ce în ce mai puțin.

Aștept să îmi demonstrați voi astăzi contrariul! :)

LMA

“One real meeting is much better than a thousand internet or social media words.”

Stephen Richards

(Sursă imagine)

3 Replies to “Răsplătesc creativitatea!”

 • Pai nu trebuie sa vina din suflet .. si nu pentru rasplata ? just sayin’ .. Devalorizarea vine de la oamenii pe care nu ii cunosti si iti ureaza la multi ani .. dar daca stai sa analizezi .. si/au luat 3 secunde din viata sa faca asta ..si daca stai sa te gandesti mai mult..daca nu ai avea pe facebook data nasterii .. nici oamenii la care te/ai astepta sa iti zica , ar uita..pentru ca in ziua de azi nu ne mai incarcam memoria cu asta..

  Poftim, inca un LA MULTI ANI ! simplu , dar zis din tot sufletul , iar poate aici se raspunde cu ..multumesc/mc /ms/thanks.. nu cu like. Sa ai o zi frumoasa !

  • Prin acea recompensa am vrut sa impulsionez un pic oamenii. Oricum, cei care au facut-o pana acum, nu cred ca au facut-o pentru premiu, ci pentru ca au vrut acest lucru.

   Eu personal am renuntat demult in a ura “lma” persoanelor cu care nu am legaturi – chiar daca ii am la prieteni pe facebook; ii am din diferite motive. Si nu pentru ca imi irosesc 3 secunde din viata, ci pentru ca nu are nicio valoare. Nici pentru mine, nici pentru el.

   Nu am apucat inca sa raspund tuturor, pentru ca momentan nu am timp – sunt la munca.

   Oricum, iti multumesc pentru urare. Chiar daca e simpla, cum spui tu, eu apreciez. ;)

   Zi faina.