Păstrați-vă coloana vertebrală

Recent a ajuns și Ovidiu în presa națională cu un mic scandal. Pe scurt, o doamnă a profitat de evenimentul organizat de primărie, pentru a strânge semnături pentru un alt partid. De aici, până la apariția poliției, a amenințărilor și a filmulețelor a durat foarte puțin. Din punctul meu de vedere, cel mai probabil adevărul este undeva la mijloc. Primăria aruncă cu niște legi, doamna la fel, dar o concluzie finală nu prea există. Mai multe detalii aici.

Bineînțeles, ca în orice situație de criză, se încearcă cenzurarea oamenilor, marea majoritate a postărilor de pe grupurile de facebook, fiind șterse destul de repede. Iar unii mai greșesc conturile de pe care comentează. Dar vorba aia, csf, ncsf.

Revenind la titlul din articol. În toată agitația asta, au apărut susținătorii celor 2 tabere. Și uite cum oameni pe care îi credeam serioși, au început să se bălăcărească în online și nu numai, susținând una dintre părți. Eu înțeleg că această susținere nu e gratuită, dar merită oare? E trist cum ne plângem atât de mult de politicul din țara asta, dar la primul semn, ne comportăm exact ca ei: minciună, scandal și ceartă.

Și ajungem la o întrebare care apare din ce în ce mai des: Poți trăi cinstit în România?


Dă mai departe!

One Reply to “Păstrați-vă coloana vertebrală”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*