O nouă ediție TEDx Constanța

În 1984 RICHARD WURTMAN organiza în SUA prima con­fe­rință TED.

Pe 10 septembrie 2017, ne vedem la Hotel Zenith (stațiunea Mamaia) pentru a doua conferință TED din Constanța. Credem în idei neobișnuite, idei ce merită împărtășite și care fac lumea asta mai frumoasă.

Ce se întâmplă la TED? Practic, aducem împreună experimentatorii, liderii și agenții schimbării de azi, dar și oamenii frumoși care caută inspirație.

Toamna asta venim cu idei care merită împărtășite despre, cu și pentru viata. Variantele sunt prea multe, așa că nu scriem rețete. Tema acestui an, “Life: How To”, îți propune un joc de imaginație în care să iei loc și să fii din nou copil, adolescent, tânăr și adult.

Întreaga conferință este un eveniment destinat oamenilor curioși, dornici de cunoaștere și networking de calitate, așa că dacă vrei să cunoști oameni care au niște povești de spus, îți poți cumpăra bilet accesând acest link.
Dacă reprezinți o companie și îți dorești să susții acest eveniment, dă-ne un semn aici. Bineînțeles, căutăm și voluntari. Lasă-ne un mesaj completând acest formular.

Dacă nu te-ai decis încă, urmărește-ne pe facebook și instagram. :)

“Personalitati remarcabile si artisti de calibru, la un loc, in aceeasi zi in Constanta? Cu siguranta vor contura si transmite idei interesante, noi, care sa transforme Constanta in orasul pe care ni-l dorim cu totii. Daca in prima editie am punctat inceputul acestui concept prin a fi “Out of the box!”, in a doua editie TEDxConstanta, provocam vorbitorii si partenerii intr-o noua directie: Life: How To! Pe scena se vor analiza subiecte din viata unui om: a fi voluntar, a fi antreprenor, a fi parinte, a te dezvolta personal si spiritual, performanta sportiva, iar in zona Innovation Booth, partenerii vor expune tehnologii de ultima generatie.
Promisiunea noastra, a echipei de voluntari din acest eveniment marca TEDx este ca vom prezenta idei frumoase si inovatoare si vom invita participantii la a trai tehnologia in direct.” a declarat Cornel Marcu, detinatorul licentei de organizare a evenimentului TEDx in Constanta.

“In spiritul ideilor care merita raspandite, ne raliem conceptului TED, care, pentru a doua oara, este adus la malul Marii Negre, in calitate de organizatori si sponsori. De ce?
Pentru ca vrem sa fim un vector al schimbarii , al implicarii si al participarii active.
Pentru contextul discutiilor profunde, conexiunilor iminente si dozei de inspiratie.
Pentru idei îndraznete care faciliteaza inovata in afaceri, stiinta, tehnologie, design si arte.
Astfel, dragi participanti, parteneri, speakeri si voluntari, pentru toate motivele de mai sus, va asteptam pe 10 septembrie 2017, pentru o zi de dialog si interactiune, in care sa facilitam impartasirea de pasiuni si experiente, in stil TEDxConstanta” a adaugat Raluca Elena Dinca – Ionita, Director Executiv al evenimentului.

Afis TEDxConstanta 2017

Dă mai departe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*