Noul clip de promovare al Satului de Vacanță – Așteptări vs Realitate

Mi-a ajuns prin newsfeed noul clip de promovare al Satului de Vacanță. La nivel de execuție e destul de drăguț realizat, oamenii au încercat să scoată cât mai multe din materialul pe care l-au avut la dispoziție. Și am senzația că au exagerat un pic. :)

Spun asta pentru că așa cum știe oricine a fost cel puțin odată în Satul de Vacanță, lucrurile nu stau chiar așa. De exemplu, bubuie muzica de la fiecare terasă. Și când zic bubuie, chiar bubuie. N-ai șanse să te înțelegi cu cineva dacă doar treci prin fața restaurantului. Ce să mai zic de interior.

Se tot promovează ca un centru al distracției, dar de vreo 10 ani, exceptând 2-3 jucării noi, nu am văzut să existe o dezvoltare a ceea ce se întâmplă acolo. Ciocanul, mașinuțele încă sunt vedete.

La capitolul mâncare, nu comentez. Sfatul meu e să evitați litoralul când e vorba de mâncare. Mergeți în port, în centru, sunt destule locuri unde ai garanția că mânânci ceva bun, dar mai ales, sănătos.

Nu prea mai e valabilă ideea de sat. Fiecare construiește cum vrea, ba un termopan, ba o firmă luminoasă și tot așa. Aș spune că și la nivel de curățenie e o problemă, dar aici vorbim de nesimțirea românului, așa că degeaba. Am mai spus-o și o repet, până când nu se vor da amenzi pentru orice hârtiuță aruncată pe stradă, nu va exista curățenie. Arde-l la buzunar, sau pune-l să facă muncă în folosul comunității și data viitoare nu va mai scuipa guma pe jos.

Acestea fiind spuse, fără un plan pe termen lung, o să rămânem blocați în turismul anilor 2000-2002.

Sat de Vacanta Mamaia

Dă mai departe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*