Noile restaurante dedicate nunților = hale industriale

Mă tot uit la noile restaurante dedicate evenimentelor și parcă toate se transformă în niște hale industriale. Nu există o temă, oamenii nu investesc în design, totul e ca un depozit. Să fie mare și repede de curățat. Cam astea sunt principiile.

Eu înțeleg că toți urmăresc profitul, dar ce ar fi să gândim o recepție drăguță unde oamenii să își lase hainele, o zonă de fumat afară – eventual acoperită, poate un culoar  care să treacă prin tot salonul. Să fie ceva logic, ceva care să acopere toate nevoile pe care o persoană le are atunci când vine la un astfel de eveniment.

Ca să nu mai zic de așezarea meselor. Cred că în curând vom avea nevoie de semne cedează trecerea și acordă prioritate.
Scena. Cel mai important loc de la un astfel de eveniment. Puneți domnilor ceva care sa nu alunece și integrați-o în design-ul localului. Nu mochetă neagră cu dungi galbene și trântim o zonă de dansat cu gresie albă. E urât.

Și să nu uităm. Știu că pe la 5 dimineața toți angajații vor acasă, dar hai să nu intrăm cu aspiratoarele printre ultimii invitați rămași la masă. E lipsă de respect.

Bineînțeles, un designer/arhitect v-ar putea ajuta cu toate astea, dar cum ne-am obișnuit deja, noi suntem specialiști în orice. :)

Dă mai departe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*