NEVERSEA 2018

Cred că e clar pentru toată lumea că prima ediție a fost un succes. Da, au fost niște probleme cu plaja și toată povestea, dar acolo tot administrația noastră a purtat o mare din vină. Dar nu intru în discuții, neavând toate datele problemei.

Pentru ediția asta încă nu au pus în vânzare abonamentele, dar bănuiesc că nu le vor mai ține prea mult timp ascunse. Ca și perioadă, mă gândesc vor miza pe imaginea deja creată anul trecut și vor împinge un pic festivalul până în iulie. Și cum în august avem UNTOLD, cel mai ok ar fi primul weekend din iulie, 5-8 iulie 2018.

Line-up? Nimic încă, dar sper că Alan Walker să fie printre ei.

După ce s-a întâmplat anul trecut, ștacheta e destul de sus, așa că sunt sigur că anul ăsta va fi și mai și. Mă aștept la și mai multe activări ale brandurilor și poate la mai multe locuri unde să stai jos. Da, așa sunt eu mai bătrân, vorba unui prieten. :))

P.S. Sunt curios cum va reacționa presa locală. Pentru că anul trecut au prevestit un mare eșec, dar după de-abia au ciripit câte ceva. Nu că noi am avea vreun trust de presă cu coloană vertebrală.

Sursa foto: Neversea

Dă mai departe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*