Ne vedem la TEDx Constanța?

Personalități, agenți ai schimbării, entuziaști TEDx și voluntari care cred în implicarea activă în dezvoltarea comunității lor, toți se adună la un loc pentru o zi de networking și dialog pe tema Life: How To.

Cei 10 vorbitori care ne vor împărtăși din experiențele lor, din ceea ce au creat și construit de-a lungul timpului sunt:

  • Alex Dona – managing partner la Times New Roman și Woodspa, ambasador Hospice Casa Speranței și lider de haita in Lupii Liberi vine la TEDxConstanta pentru a ne împărtăși din experiența sa de antreprenor.
  • Ioana Matei – ecolog și antreprenor. Este fondatoarea Jovis Cosmetics, un brand 100% românesc, cu produse cosmetice 100% naturale – o afacere de familie clădită pe principii solide și cu rădăcini adânc înfipte în armonia om-natură.
  • Rodica Matusa – consultant medical al Fundatiei Baylor Marea Neagră. Pionier în lupta împotriva SIDA, este printre medicii infecționisti din Constanța care, prin munca și prin devotamentul lor, au salvat vieți. Dna. Dr. Rodica Matusa va fi prezentă pe 10 septembrie pe scena TEDxConstanța drept exemplu că pasiunea profesionistului poate schimba destine.
  • Alex Gavan – spirit liber. Performer de top al României în alpinismul de altitudine extremă, Alex a escaladat șase vârfuri de peste 8.000 de metri din munții Himalaya și Karakorum. Prin mijloace corecte, adica fără oxigen suplimentar și fără porteri de altitudine. Mai mult, e ambasador al World Wildlife Fund în România și este implicat în numeroase cauze sociale.
  • Ioana Chicet – Macoveiciuc – owner si autor Printesa Urbana, cel mai popular blog pentru parinti din Romania. Ioana este preocupata de educarea copiilor cu blandete si respect, organizeaza evenimente pentru parinti in multe orase din Romania si multe altele despre care ne va spune duminica.
  • Andrei Rosu – sportiv de anduranta, blogger, scriitor si vorbitor inspirational. Andrei este tata a doi copii, are experienta de peste 15 ani in mediul corporatist, organizeaza evenimente caritabile, sustine proiecte sociale, etc. Este primul om din lume care a finalizat circuitul 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe cele 7 continente – performanta care a fost inregistrata in Cartea Recordurilor.
  • Tedy Necula – producator de film inspirational. A creat peste 40 de campanii de inspiraţie şi filme documentare care vizează proiecte și cauze comerciale sau sociale din Europa. Tedy a avut sansa de a fi in contact cu persoane din grupuri vulnerabile, cum ar fi orfani, persoane cu dizabilitati, LGBT sau femeile din inchisori, SIDA si a comunitatilor din zonele de risc, etc.
  • Adelina Petre – cel mai tanar orator din Romania. Faptul ca are doar 8 ani nu a împiedicat-o sa castige numeroase premii care confirma abilitatile sale de vorbitor. Adelina a obtinut premiul I in cadrul concursului de public speaking “Business Days Junior Edition”
  • Liana Buzea – fondator de miscari sociale si coach in sexualitate somatica. A creat un manifest pentru intimitate, un program de training si o comunitate de oameni care impartasesc aceeasi dorinta de cunoastere in acest domeniu. Misiunea ei este aceea de a creste coeficientul de inteligenta erotica, a micsora golurile de educatie si de experimentare si a deschide calea pentru femei de a explora ceea ce doresc sau au nevoie in acest domeniu.
  • Andreea Bratu – pianist de concert cu doctorat in muzica. Andreea Bratu sustine frecvent concerte si recitaluri de pian, atat in tara cat si in strainatate. Participa in calitate de invitat sau muzician in cadrul programelor de televiziune romanesti si straine. Sustine atat cursuri de perfectionare pentru studenti cat si cursuri individuale ori alaturi de profesori din tara si strainate.

Evenimentul va avea loc la Zenith Conference & Spa  Hotel, pe 10 septembrie, începând cu ora 09:00. Biletele se pot achizitiona de pe site-ul evenimentului: www.tedxconstanta.ro/bilete.

Pentru mai multe informatii despre eveniment, de la cum puteti deveni voluntari, la cum puteti sustine evenimentul, va rugam accesati www.tedxconstanta.ro.

tedxconstanta

Dă mai departe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*