Maritimo Shopping Center se transformă în VIVO!

Din punctul meu de vedere Maritimo este cel mai complet mall din Constanța în prezent.
1. Localizare: e așezat la ieșirea din oraș și nu blochează toate circulația din oraș așa cum se întâmplă în zona City Park. 
2. Parcări. E imposibil să nu găsești un loc de parcare. Nu găsești în parcarea subterană, nicio problemă, ai destul loc afară. Apropo de asta, oare cei ce au gândit intrarea în parcarea subternă și supraterană din City Park au permis de conducere? Tind să cred că nu, pentru că altfel nu îmi explic cum naiba au făcut spațiile alea așa înguste.
3. Produse și branduri. Un plus pentru mine îl are Auchan-ul. Spații largi, nu trebuie să merg bară la bară cum se întâmplă prin Carrefour unde dacă intră mai mult de 3 carucioare pe un culoar se blochează toate circulația.

Acum să vorbim puțin și despre schimbările din următoarea perioadă.
Pe scurt, Maritimo Shopping Center va trece prin câteva schimbări majore. Pe lângă faptul că își va schimba tot ce înseamnă identitate vizuală, noul brand VIVO! va aduce cu el și o serie de modernizari. Fie ca vorbim de zonele pentru servit masa, sau spațiile interioare, toate vor trece printr-un refresh.

Apariția brandului VIVO! nu se va vedea doar în Constanta ci și în alte zone din România: Polus Center Cluj, Pitești Mall, Gold Plaza Baia Mare. Toate aceste mall-uri fac parte din portofoliul IMMOFINANZ.

 

vivo constanta

Dă mai departe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*