Maritimo sau City Park?

Astăzi, City Park deschide noul Cinema City, care printre sălile normale, are și o salム4DX. Premiera a avut loc miercuri seară, nu am apucat să o testez, dar tehnlogia sună interesant: scaune ce se mișcă, jeturi de aer, stropi de apムși mirosuri specifice, toate corelate cu ceea ce se întâmplă în film. Sper să reușesc să ajung în weekend să văd cum e. În schimb am văzut Southpaw. Dacă îți place boxul, merită să te uiți.
Pentru informații legate de prețuri la noul cinema puteți intra aici.

Din luna decembrie, urmează noi restaurante, o sală de fitness World Class, alte magazine care vor veni în completare și cred că vor poziționa City Park pe primul loc în preferințele constănțenilor.

DE CE SPUN ASTA

Principalul avantaj al City Park este locația. Ajungi repede, ușor și o poți face și pe jos. Ceea ce la Maritimo e mai greu. În 90% dintre cazuri ai nevoie de un mijloc de transport. Prin noile construcții, dispare și avantajul pe care Maritimo îl avea cu sală de fitness și restul.
Pentru Maritimo văd un singur avantaj: AUCHAN. Prețurile de acolo bat orice alt supermarket din oraș. Poate doar Carrefour e la același nivel, dar calitatea e mai scăzută.

Revenind la întrebarea din titlu: Voi ce alegeți în continuare?
Motivele le puteți lasă în secțiunea de comentarii.

[polldaddy poll=9004458]

  Cinema City 6 Cinema City 8

Dă mai departe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*