Impresii după NEVERSEA

Pe scurt: A fost fain. Muzică pentru aproape toate gusturile, curățenie, sisteme de plată, activări interesante din partea brandurilor, dar și mâncare bună. La un asemenea număr de participanți, a fost chiar ok.

Varianta lungă. 

Vorba aia, prima impresie contează, iar aici nu a fost prea bună. Primul contact cu festivalul a fost o coadă de cateva sute de oameni unde am consumat cam jumătate din bateria telefonului. Cu toate astea, am observat prezența mai multor tipologii de oameni la festival, de la românul care tot înjura că lui i se încălzește berea pâna intră, până la cel ce e #fandemic și are mai multe festivaluri decât am eu spectacole la dansuri.Mi-au plăcut activările de la branduri, dar ar fi fost mai fain dacă nu ar mai fi cerut atâtea date personale. Prețurile au fost ca pe plajă. Nici exagerate, nici modeste. Exceptând apa, 8 lei, sticla de 0,5.

Mulți jandarmi, mulți de la pază, o curățenie pe care nu cred că am mai văzut-o prin Constanța. Apropo de Polaris; doar în România putea să treacă mașina de gunoi prin mijlocului spectatorilor. Dar soferii erau amuzanți, dansau, iar lumea chiar îi aplauda. La nivel de sonorizare și spectacol a fost de un alt nivel față de ce s-a întâmplat până acum. Au ridicat destul de mult ștacheta, iar pentru anul viitor au crescut și așteptările. Despre muzică, nu comentez. Prefer și ceva versuri. :)

Dar existau și alternative pentru momentele în care oboseai. Puteai să îți iei popcorn și să mergi la un film în aer liber, sau chiar să te joci Jenga. Am și o curiozitate. Oare s-a respectat treaba asta?

 iar accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani se face cu abonamentul de festival şi în baza acordului parental scris

Pentru că sincer, unii nu cred că aveau buletin. Nu mai discutăm despre defilările de modă.

În concluzie, un eveniment interesant, dar ar fi fost și mai fain dacă nu ar exista atâtea probleme în ceea ce înseamnă Neversea ca și business. Datorii, evaziune fiscală, etc.

P.S. Ionut, știi de ce nu e menționat? Pentru că toți cei care au scris înainte, au comentat doar de chestiile legale. Și probabil acum așteptau să se întâmple ceva nașpa, ca să mai apară cu un titlu de cancan, pentru că doar așa știm noi să facem presă. Iar menționări în social media mai greu. Toată lumea era la Social Media Summer Camp. Și nici nu prea s-au dat bilete moca, csf. :)

unnamed

Foto

 

Dă mai departe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*