From the creators of UNTOLD comes a legendary new story: NEVERSEA, 7-9 iulie 2017, Constanța

Vești bune. Cei care au construit povestea UNTOLD, repetă povestea și în Constanța.
Sunt curios cum vor reuși să strângă 150 000 oameni în 2 luni. Singura variantă ar fi să aducă artiști serioși. :)

NEVERSEA, cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD, desprinsă din tărâmul nopții și al magiei

  • Cine? – Peste 100 de artiști internaționali de top (detalii în curând)
  • Unde?Plaja Reyna, din Constanța
  • Când? – în miez de vară, 7-9 iulie 2017
  • Cu cine? – peste 150.000 participanți

Cât?420 de lei plus taxe / VIP600 de lei + taxe
De menționat că primele 5.000 de abonamente costă doar 200 de lei + taxe începând de miercuri, 12 aprilie, de la ora 18.00. Trebuie să te înregistrezi pe www.neversea.com.

neversea

 

 

 

 

 

 

 


via bunescu.ro

Legenda NEVERSEA spune că, undeva în apele Mării Negre există o insulă misterioasă, unde timpul stă în loc. Generații de temerari au încercat să o găsească încă de mii de ani încoace, însă fără sorți de izbândă. O profeție milenară spune că cei care vor naviga cu o Arcă fermecată spre plajele insulei își vor putea trăi tinerețea fără bătrânețe. Din reflexia lunii pline, în apa liniștită a mării s-a ridicat o ființă milenară, Yana, protectoarea mărilor. Se spune despre Yana, că ea ar fi fost prima care a trecut prin portalul către Neversea, cu mii de ani în urmă și că este singura care îi poate călăuzi pe oameni, către deschiderea portalului spre locul unde nisipul din clepsidra timpului nu-și pune amprenta asupra vieții.
Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD, desprinsă din tărâmul nopții și al magiei. NEVERSEA își va deschide porțile pentru prima dată, în perioada 7-9 iulie 2017, fiind singurul festival din Europa ce va transforma experiența muzicală de la malul Mării Negre într-o călătorie unică. Peste 100 de artiști internaționali de top, printre care nume ce au făcut senzație la UNTOLD, dar și artisti care vor veni pentru prima dată în România, îi vor călăuzi pe festivalieri prin tărâmul plin de magie.
Drumul spre insula misterioasă, unde timpul stă în loc, va începe pe plaja NEVERSEA, din Constanța, aceasta fiind una dintre cele mai mari plaje de pe litoralul românesc, măsurând peste 200.000 mp. Timp de 3 zile, cele 7 scene amplasate pe țărmul mării îi vor ajuta pe cei peste 150.000 participanți să redescopere diversitatea muzicală, interacțiunea prin muzică, magia naturală a Mării Negre și bineînțeles, răsăritul la malul mării.

Dă mai departe!

One Reply to “From the creators of UNTOLD comes a legendary new story: NEVERSEA, 7-9 iulie 2017, Constanța”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*