Despre prima ediție TEDx Constanta

Dupa experiența în AIESEC Constanța, îmi era dor de toată agitația organizării unui eveniment. :)

Noi ne-am implicat în organizare și a fost o experiență faină. Când spun “noi”, mă refer la echipa AYG, principala noastră responsabilitate fiind partea de tehnic. După o zi destul de agitată, pot spune că ne-am îndeplinit cu brio responsabilitățile.

Sincer să fiu, nu am reușit să ascult toate sesiunile. Chiar dacă le auzeam, nu mă puteam concentra la ele. Cu toate astea, am beneficiat de avantajul de fi alături de speakeri și de ai vedea cum se pregătesc. Unii mai emotionați, alții chiar foarte relaxați, toți sunt oameni faini. Oameni care au acceptat invitația și i-au inspirat pe ceilalți prin experiențele lor.
Dacă aș fi nevoit să aleg un singur speaker pe care să îl ascult din nou alegerea mea ar fi Paul Dicu. M-a impresionat pasiunea cu care face totul, iar modestia lui este incredibilă. Mai multe detalii despre experiențele lui, aici.

Un factor important în realizarea oricărui eveniment este publicul. Le mulțumesc oamenilor care au avut încredere și au contribuit la startul unor astfel de evenimente în Constanța. Deși anul acesta am fost limitați de formatul TED, care îți impune ca la prima editie să ai maxim 99 de spectatori, sunt absolut convins că urmatorul eveniment se va bucura de un număr mult mai mare de spectatori.

Mi-aș fi dorit mai mult sprijin din partea mediului business constănțean, însa am pus totul pe neîncrederea a ceea ce urma să se întâmple și sincer, companiile constănțene nu sunt obișnuite cu acest gen de evenimente. Sper totuși ca acest proiect să fie un punct de plecare.

Nu uita! Dacă vrei cu adevărat ca un lucru să se întâmple, trebuie să te implici. Fi tu schimbarea pe care o vrei de la ceilalți.

În încheiere: Rita Pierson 

P.S. Câteva idei despre discursurile de la eveniment, le-a expus destul de bine Bogdan Vosloban.