Despre echipele de filmare de la nunți

Dacă tot suntem în perioada nunților, iar eu am veșnica problemă cu cameramanii și fotografii, am zis să vă arăt o nouă metodă de a filma.

Din punctul meu de vedere, pe lângă abilitățile de filmare și montaj, e important ca echipa de filmare să se facă nevăzută. De a fi confundată cu mulțimea, dar să fie acolo în orice moment și să surprindă momentele esențiale din nuntă. Pe lângă asta, înțeleg că o echipă de filmare stă alături de mireasă și mire de dimineață până seara, însă cred totuși că se pot îmbrăca și ei mai elegant. Dacă vii să îmi fotografiezi nunta în sandale și tricou, fi sigur că vei stai la ușă. Strâng eu după aceea pozele de la toți invitații și iese ceva drăguț.

Acum câteva zile, m-a lovit o altă chestie. Domnul din imagine filma în mijlocul invitaților de pe un hoverboard. În primă fază am crezut că e o glumă, dar când l-am vazut cum se învârte în mijlocul invitaților, m-am și speriat.

Nu îi văd deloc utilitatea. Da, ai de stat mult în picioare, dar cred că dacă stai încordat pe placa aia nu înseamnă că stai mai comod. Pe lângă asta, îi expui și pe ceilalți. Dacă ai un moment de neatenție și cazi? Pe cine aterizezi? Și mai e și simțul estetic..

cameraman hoverboard_emiblog.ro
Foto

Dă mai departe!

2 Replies to “Despre echipele de filmare de la nunți”

  • Inteles total gresit, de altfel explicabil d.p.d.v. al unuia care nu este in domeniu.
    Domnul din imagine nu sta incordat pe acea placa pentru a sta mai comod, ca sta mult in picioare: domnul acela se sacrifica si risca pentru a va livra o imagine fluida, continua, stabilizata si nu o imagine rezultata dintr-o filmare a unuia care topaie, mergând cu spatele in fata mirilor (de ex.) ca sa ametiti când va uitati pe ecran.

    • Nu sunt un profesionist, dar ma invart in zona gadgeturilor si am putin habar despre ce inseamna o filmare.

      Ei bine, as vrea sa imi explicati si mie, din moment ce domnul respectiv are camera fixata pe un trepid cu roti, care mai e rolul acelui hoverboard?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*