Degeaba ieșim la protest

Protestele nu vor schimba țara asta, ci doar vor trage un semnal de alarmă. Românii au nevoie de lideri, de alternative. Alternative care să miște lucrurile, să facă ceva pentru dezvoltarea țării. Și trebuie să mai treacă vreo 2-3 generații până când vom scăpa de obiceiurile de demult. Degeaba ieșim la protest și strigăm corupția dacă atunci când suntem opriți de poliție încercăm să îi mituim. Degeaba, dacă încă mergem pe principiul merge și așa, iar verișoara are mereu prioritate în angajare.

Trebuie să fim conștienți că facebook-ul e o bulă. O bulă care îți cunoaște preferințele și îți servește în newsfeed exact noutățile  pe care le vrei. Degeaba dăm share la toate articolele despre cât de prost e Dragnea. Hai să ieșim la mai mult de 50 km de centrul marilor orașe. Aia e România reală.

Soluția?
Sună clișeic, dar toate schimbările încep cu noi. Respectă societatea în care trăiești, renunță la ocolișuri și mai ales, gândește pe termen lung. Moștenim anumite comportamente, depinde doar de noi cum și ce dăm mai departe.

Dă mai departe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*