De ce filmați concertele?

Înțeleg o postare pe snapchat sau instagram, aia durează 20-30 secunde, dar nu înțeleg de ce ar filma cineva, minute în șir, un concert care sigur va ajunge pe YouTube. Și iarta-mă, dar dacă ar sta singur într-un colț al zonei de spectatori, ar fi perfect.

Dar nu, cel mai probabil omul va fi în primele 2-3 rânduri, pentru că na, e #fandemic al trupei. Iar eu, plebea societății, un umil spectator, voi fi nevoit să văd concertul printre mâinile lui sau prin ecranul telefonului. Dacă tot vrei o amintire, măcar filmează-te singur, alături de gașcă. Pe aia pot să o înțeleg, că vrei să surprinzi momente. Nu vorbim neapărat de Neversea, că na, remix-uri de pe stick-uri pot să pun și eu. Totuși, aș fi vrut să văd și eu mai bine halatul de noapte al Deliei.

Ah da, mai am o problemă. Fetelor, că de obicei voi o faceți, de ce naiba vă urcați în cârca prietenilor? Serios, de ce? Sunteți mici de înălțime? E simplu, ori mergeți mai în față, ori vă cumpărați bilete la VIP. Nu răsăriți în mijlocul mulțimii, când și cum aveți chef. Și mai chinuiți și săracul băiat.

Mă întreb, oare cum ar fi ca la un astfel de concert, să se blocheze semnalul de net. Să nu poți tu să faci un live de la eveniment, să nu pui un selfie pe care te-ai chinuit 30 minute să îl faci… Nu știu cum am putea participa la așa ceva.

Da, da și eu o fac. Ziceam așa, ipotetic. :)

Neversea-CWG_9367

Foto: merglamare.ro

Dă mai departe!

2 Replies to “De ce filmați concertele?”

  • Da-mi tu bani de VIP si ma duc acolo. Sa ajung mai in fata inseamna sa ma calce 200 de persoane in picioare si cu putin noroc, poate ajung sa vad si ce doresc. Si daca “saracul baiat” nu zice nimic sau propune sa te ia in carca sa vezi si tu ceva?
    Nu zic sa stau 1 ora cocotata sa nu mai vada nimeni nimic, dar 2-3 minute acolo nu cred ca omoara pe nimeni.

  • Pai e o diferență între 2-3 minute și 20. Ca să eviți îmbulzeala, ajungi cu 20-30 minute mai devreme și prinzi și loc în față.

    Nu știu, mi se pare lipsă de respect față de cei din spatele tău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*