Dacă ești voluntar într-un ONG, te invit la un training de social media

Cum orice ONG are nevoie de promovare, iar noi la asta ne pricepem destul de bine, ne-am gândit să invităm câteva organizații din Constanța la un scurt training despre ce înseamnă o strategie de comunicare și cum ar trebui aplicată.

Întregul eveniment este organizat alături de asociația Împreună pentru viitor Constanța, iar scopul este acela de a oferi voluntarilor o structură pe care să construiască strategiile de comunicare pentru ONG-urile din care fac parte.

Training-ul va avea loc sâmbătă, 11 martie, începând cu orele 10:00 pe strada Traian – Nr. 56 și este structurat pe 3 capitole principale:

  • Auditul în social media
  • Cum să construiești o strategie de social media
  • Poziționarea ONG-ului în mediul online
  • Despre campaniile de advertising

Ca și durată, noi aproximăm că va ține până în jurul orei 16:00.

Daca vreți să participați, aștept un mail pe emilian.alexandru@ayg.ro până diseară (10 martie), ora 19:00, cu mențiunea că locurile sunt limitate.

Eveniment organizat de AYG Romania și Împreună pentru viitor Constanța.

Nu trebuie să fii o multinaţională pentru a sprijini un proiect al unui ONG, ci o poţi face oferind în măsura posibilităţilor, o sponsorizare în bani, produse sau servicii, prin donaţii salariale, organizând o campanie de cause related marketing în beneficiul unui proiect, prin voluntariat al angajaţilor, oferind în folosinţă un spaţiu pentru un eveniment sau pur şi simplu, dăruind din experienţa ta profesională, prin organizarea unor cursuri sau seminarii gratuite. Este ceea ce a ales să facă firma AYG Romania pentru sectorul ONG local şi noi suntem bucuroşi că putem sprijini o asemenea iniţiativă.
Mihaela CĂRUȚAȘU, preşedintele Asociaţiei Împreuna pentru Viitor Constanţa

Credem cu tărie că societatea noastră va câștiga sau va pierde în funcție de nivelul în care noi, cetățeni și companii în egală măsură, ne vom implica activ în construirea unei comunități puternice, sustenabile și valoroase. Întrucât nu poți pretinde schimbare fără a fi implicat direct în proces, acționăm în spiritul leadership-ului civic, participând activ în inițiative sănătoase, creând o punte de legătură între mediul corporatist și societatea civilă, pentru un cadru pozitiv, propice dezvoltării Constanței în particular, și României, în general.
Capitalizând pe eforturi comune, prin promovarea talentelor și a ideilor îndrăznețe care facilitează inovația, prin determinare si pasiune, suntem convinși că vom acționa ca un vector al schimbării, pentru o Românie și mai frumoasă.”
Raluca Elena DINCA-IONITA, Managing Partner AYG Romania

Dă mai departe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*