Cum strici imaginea unui festival

E cel puțin interesant cum reușesc românii să strice farmecul oricărui eveniment mișto. Și vorbim în special despre NEVERSEA și UNTOLD. Pentru că oricât de fain ar fi un concept, trebuie să fim cinstiți până la capăt și să vedem și partea mai puțin bună. De exemplu, organizatorii acestui eveniment sunt implicați în tot felul de procese pentru că nu și-au onorat obligațiile. De la diferitele impozite, până la plata contractorilor prezenți la eveniment.

Și tind să cred că la fel se va întâmpla și la NEVERSEA. Deocamdată totul e lapte și miere, dar după festival, lucrurile se vor schimba. Pentru că na.. așa știm noi românii să facem lucrurile. Ne implicăm până ne vedem cu sacii în căruță, apoi nu ne mai interesează cum i-am urcat acolo. :)

Și degeaba faci campanii de genul ăsta. Doar încerci să îți mai speli un pic imaginea.

Astăzi cei de la Ziar de Cluj au obținut și un răspuns privind ideile apărute în presa constănțeană:

“Nu se confirmă nimic din cele apărute în presă. Festivalul se ţine pe acceaşi plajă pe care am anunţat-o, în aceeaşi perioadă în care am anunţat-o. Nu există motive de îngrijorare. Totul merge conform planului, lucrările au început deja, echipele noastre sunt acolo.”, a afirmat Ioana Chifor PR NEVERSEA

19054910_1980789565484387_8901195507455540406_o
Foto

Dă mai departe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*