Alexandra Ușurelu revine pe 6 aprilie la Constanța

V-am mai povestit eu de Alexandra și de timbrul ei vocal. Daca nu ați ascultat-o încă, vă invit pe canalul ei de youtube. O să găsiți melodii în care se pune accentul pe mesaj și nu într-un mod agresiv. Tocmai de accea a reușit să câștige aprecierea unui public ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

În spectacolul pe care îl va susține pe 6 aprilie la Constanța, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski”, începând cu orele 20, Alexandra va prezenta șase cântece de pe al doilea album al său, ce urmează a fi lansat în toamna lui 2017, dar și melodii cunoscute de iubitorii muzicii sale, de pe albumul de debut, ”La capătul lumii”, într-o sonoritate complexă, acestea fiind orchestrate simfonic de Bobby Stoica.

Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului, iar bilete în rețeaua  www.iabilet.ro, www.eventim.ro (70, 55 si 35 lei).

”Cântecele au o particularitate, ceea ce cânt este compus ținând cont de personalitatea mea. Nu sunt scrise să sune ”ca cineva” anume. Prin muzică, eu caut mereu să fiu aproape de oameni și de lumea lor interioară. Cred că muzica are puterea de a-ți accesa cele mai adânci sentimente, de a lumina umbre, iar eu asta sper, că ceea ce cânt aprinde în oameni veioze de spart întunericul.”
Alexandra Ușurelu

Și așa a fost anul trecut, live în Cărturești. :)

Foto: Flavius Neamciuc

Dă mai departe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*