Ai până în 30 ani și îți cauți un loc de muncă în turism?

Cei de la Dolphin Travel & Events organizează pe 19 ianuarie, ora 14:00, la Hotel Oxford, un eveniment de prezentare al mai multor cursuri ce te pot ajuta să te angajezi într-o profesie aleasă de tine în turism: recepționer, organizator banqueting, bucătar, barman-ospătar, agent/ghid turism.

Prima întâlnire o să fie doar de prezentare al tuturor oportunităților, iar dacă îți place ce se întâmplă acolo, te poți înscrie pentru a aprofunda unul dintre domeniile mai sus menționate. Cursurile sunt gratuite și se adresează doar tinerilor până în 30 de ani, ce locuiesc în județul Constanța și nu au loc de muncă în prezent.

Cum noi românii nu prea știm să facem turism, există și niște cursuri de limbă bulgară, așa că puteți merge să lucrați la vecinii noștri.

Bineînțeles, fiecare cursant va primi o diplomă, recunoscută de angajatori în Uniunea Europeană, dar asta e egal cu 0 dacă nu pui mână să și înveți ce ai de făcut. :)

Locurile sunt limitate, așadar, dacă vrei să mergi să vezi despre ce e vorba, trimite un email la adresa office@dolphin-travel.com, până la data de 16 ianuarie 2018. Menționează nume complet, număr de telefon, data de naștere, studiile, iar cei de la Dolphin îți vor confirma înscrierea. 

Mai multe detalii despre cursuri: 0241.521144, 0787.621800
_____
Evenimentul face parte din Proiectul 16.4.2.017 ”Îmbunătățirea condițiilor pentru angajarea tinerilor în sectorul turismului”, finanţat prin programul Interreg V-A România-Bulgaria si este implementat de catre Municipalitatea Kavarna, in parteneriat cu Universitatea Ovidius Constanta.

Dă mai departe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*